Nationale Natuurkundeolympiade

Agenda

31 mei 2018
ASML, Veldhoven

Een dag te gast bij ASML!

Van: ASML

Aan: de deelnemers aan de tweede ronde van de Natuurkunde Olympiade, de finalisten van de Informatica Olympiade en de Wiskunde Olympiade

We willen jou als finalist van de Informatica, Natuurkunde of Wiskunde Olympiade graag uitnodigen om een bezoek te brengen aan ASML. Nu je hebt meegedaan aan een van deze olympiades, vraag je je misschien af wat je met de studierichtingen Informatica, Natuurkunde of Wiskunde kunt gaan doen bij een bedrijf. Daarom willen we jou samen met andere finalisten uitnodigen bij ASML.

Het bezoek zal bestaan uit een rondleiding door ons Experience Center en het uitwerken van een case: “Immersion in the engineering world”. Binnen een bedrijf als ASML waar we machines maken die chips produceren, is het ontwerpen en maken van het ultieme design van zo’n machine van belang. Bovendien moet die machine goed en langdurig zijn werk doen. Het ondersteunen en problemen oplossen voor de klant is daarbij heel belangrijk.

In deze case werk je als een team om een probleem van een klant op te lossen met zo min mogelijk impact voor de klant. Deze case zal je een beeld geven hoe het is om als een engineer binnen ASML te werken.

Datum: donderdag 31 mei 2018
Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Locatie: ASML, Veldhoven

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan technology.promotion@asml.com met daarin je naam, school en klas. Daarna zal je meer informatie ontvangen. Bij meer dan 30 aanmeldingen zal er een tweede datum gekozen worden.

Hopelijk tot 31 mei 2018!!